top of page
Search
  • tthalback

Nalen - en unik mötesplats med besöksupplevelsen i centrum!

Updated: Sep 25, 2023

Vi bad Hanna Lundmark, Event Manager på Nalen, berätta om verksamheten och fokus framåt där besökaren och upplevelsen står i centrum.

- För den som inte känner till Nalen, kan du berätta vad ni gör?

Nalen är ett nav för Stockholms kulturliv sedan 1888. Vi arrangerar årligen hundratals konserter och klubbar. Det är allt från etablerade svenska och utländska artister, till oetablerade artister som får möjlighet att möta en större publik. Vid sidan av musiken är Nalen även en mötesplats för arbetsmöten, konferens, fester och restaurangbesök. Nalen är en etablerad aktör inom Stockholms mötesindustri och vi samarbetar med de stora bokningsbolagen och festarrangörerna. I huset finns också Nalen Restaurang, som även tillagar all mat till konferens och festvåning.
- Vad är det som gör att kunderna uppskattar Nalens upplägg och erbjudanden?

Vår palatsliknande miljö skänker oslagbar glans och charm åt alla typer av evenemang. Våra lokaler är flexibla och all personal är mycket kunnig så vi kan arrangera de flesta typer av evenemang med allt från 2 till 600 gäster. Nalens unika miljö skapar ett unikt evenemang.

- Vilka trender tror du får störst genomslag i er bransch de kommande 2-3 åren?

Jag tror att vi kommer bli ännu mer specialiserade och lära känna våra kunders behov än mer. Dels genom strukturerat arbete i vårt CRM-system men också genom personligare kontakt och kundenkäter. Vi tror också att vi kommer se ännu mer revenue management även för daganläggningar.- Hur tror du att er verksamhet kommer att påverkas av AI´s genomslag i framtiden?

Jag tror och hoppas att det komma utveckla oss alla. När AI kan hjälpa oss analysera stora mängder information/data så kommer vi kunna identifiera utvecklingsområden tidigare och snabbare.


- Vilka kommer vara de viktigaste KPI:erna ni följer med hjälp av Formetrics?

Vi jobbar framförallt med en löpande NKI och NPS-undersökning där vi följer upp våra besökare efter avslutad vistelse hos oss. Detta ger oss en bra bild över vad våra kunder tycker vi gör bra och vad vi bör fokusera på framåt för att höja upplevelsen ännu mer. Vi har även initierat en Winn/Loss-Survey för att bättre förstå varför kunder ibland väljer andra alternativ vilket är nyttigt för att vinna fler affärer i framtiden. 


Om Nalen


Nalen har en lång och fascinerande historia och huset stod färdigt redan 1888.

Redan från början användes huset till en rad publika arrangemang; från cykelskola och basarer till politiska möten och idrotts-arrangemang.

Från mitten av 30-talet till slutet av 60-talet räknades Nalen som en av Sveriges största kulturarenor och mötesplatser, med mycket dans och musik.

Under 30 år, mellan 1967 och 1997, bedrev Levi Petri-stiftelsen själavård på Nalen.

Sedan november 1998 är Nalen återigen ett musikhus och ägs nu av Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation (SAMI).

21 views0 comments

Kommentare


bottom of page